Rootify - Agenție Web
Web | Brand | Social
Web | Brand | Social
#Divizii
#1 Servicii

SERVICII COMPLETE PENTRU AFACEREA TA

De la planificare până la implementare, vom fi alături de tine pas cu pas și vom lucra împreună pentru a atinge rezultatele potrivite afacerii tale.

Potrivite pentru
Potrivite pentru
Presta 1.7 & 8
#2 Produse

MODULE

PRESTASHOP

Alege dintre modulele noastre dezvoltate special pentru platforma PrestaShop. Modulele au fost concepute pentru trafic intens, folosind tehnologia Rootify - Heavy Traffic.

UN ALTFEL DE RETRO VIBE

Cine suntem?

Suntem Rootify - Agenție Web

Cu ce ne ocupăm?

Livrăm site-uri, module, servicii de brand & social

Rootify

Divizia Web

Echipa noastră este specializată în dezvoltarea de site-uri web personalizate pe platforme precum PrestaShop și WordPress. Oferim și servicii complete de mentenanță pentru ca site-ul tău să funcționeze optim și eficient.

Rootify

Divizia Brand

Concepem logo-uri și manuale de brand pentru a te ajuta să comunici misiunea, viziunea și scopul brandului tău pe toate canalele de promovare.

Rootify

Divizia Social

Ai nevoie de ajutor pentru a crea conținut captivant pe rețelele sociale? Echipa noastră este specializată în crearea de postări pe rețelele sociale, menite să capteze atenția și să stimuleze implicarea.

Ai nevoie de  

Ești pregătit să iți propulsezi business-ul în mediul online? Agenția noastră este specializată în construirea de website-uri de prezentare și E-commerce pe platforme precum PrestaShop și WordPress. Pe lângă acest lucru, oferim o gamă de servicii, de la rețelele sociale până la identitate de brand, pentru a te ajuta să te diferențiezi de concurență. Hai să te ajutăm să îți atingi potențialul digital și să îți îndeplinești obiectivele de afaceri astăzi.

VEZI SERVICII
Rootify

Ce spun clienții despre noi

Rootify - Agency
@Victor - ITELMOBILE
"Colaborăm cu Rootify de peste 3 ani de zile, tot timpul au fost foarte atenți la detalii, rezultatele au fost cele dorite și suntem foarte multumiți de colaborare. Daca doriți un partener de incredere vă recomandăm să apelați la ei." Spre Website
Rootify - Agency
@Alexandra - BBA
"Echipa Rootify a fost foarte deschisă și promptă pe toata perioada colaborării, iar rezultatul final al proiectului de social media a fost mult peste așteptările inițiale" Spre Instagram
Rootify - Agency
@Irina - FRESSIA
"Mulțumesc pentru răbdare și profesionalism, Rootify Agency! Am finalizat recent website-ul nostru și nu am cum sa nu laud organizarea, transparența, deschiderea spre a rezolva orice situație." Spre Website
Rootify - Agency
@Andreea - DIAPHAN
"Mi-am dorit ca website-ul afacerii mele să transpună perfect viziunea asupra produselor pe care le ofer pentru că website-ul este, în momentul de fata, cea mai relevantă carte de vizită. Echipa Rootify ne-a oferit suport și consultanță la fiecare pas, iar profesionalismul lor și-a spus cuvântul." Spre Website